Co. van de de Toegangsbevloering van Changzhouhonghai, Ltd.               

Leiden de leverings Schone Vloeren, tot het Groene Leven!

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

changzhou honghai access flooring Co., ltd.

Certifications
Van goede kwaliteit OA verdieping voor verkoop
Van goede kwaliteit OA verdieping voor verkoop
Customers Reviews
Wij waarderen zeer uw geschikte hulp. Uw verf is zeer goed, hoop wij gelukkig in de toekomst kunnen samenwerken.

—— Gregory

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging goed is

—— Peter Huang

Ik ben online Chatten Nu

changzhou honghai access flooring Co., ltd.

1 2 3 4 5 6 7
changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd. changzhou honghai access flooring Co., ltd.
Fabriek ingang Kantoorgebouw Het automatische produceren Robot produing lijn Lijn lassen bespuitende lijn Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Honghao
Aantal werknemers : 51~100
Opgericht Jaar : 1988
Export pct : 30% - 40%

Co. van de de Toegangsbevloering van Changzhouhonghai, Ltd (van het materiaaltoebehoren van Wujin Xinghao de high-tech Fabriek als origineel) werd opgericht in 18 Maart, 1988, behandelt een gebied van 48000m2, is een fabrikant die met ontwerp, productie, verkoop en installatie wordt geïntegreerd.


Onze hoofdproductregel bestaat etc. uit de volledige vloer van het staalnetwerk, de specifieke vloer van de het gebruiks antistatische vrije toegang van de machinesruimte, de zuiverende bevloering van pvc van het ruimte specifieke gebruik, de luchtvloer van de ventilatie vrije toegang, de vloer van het calciumsulfaat, high-density samengestelde vloer, aluminiumvloer, en ons totaal jaarlijks productiecapaciteitbereik meer dan 1,5 miljoen vierkante meters.

Onze kwaliteit is gemachtigd door de Antistatische Supervisie van de Productkwaliteit en het Testende Centrum, Ministerie van Nationale Informatie-industrie, en het bedrijf is geclassificeerd als lidonderneming door Antistatische Materiaaltak van Chinese Elektronikaindustrievereniging, en de producten zijn geadviseerd als gekwalificeerd antistatisch projectproduct. Honghai werd de leider van de nationale luchtbevloeringsindustrie na 20 jaar van constante hervorming en innovatie.


Als resultaat van de inspanningen door Honghai R&D personeel, hebben zij vloer van de super-zwaar-plichts de lucht vrije toegang ontwikkeld, en toen pasten wij een reeks achter elkaar octrooien van het het Intellectuele eigendombureau van de Volksrepubliek China toe. De Honghaivloer bleef zich groeien en ontwikkelen, en het is geleidelijk aan de eerste keus van diverse verkopers, architecten, ontwikkelaars en eigenaars geworden.


Honghai niet alleen bezet het absolute aandeel binnen de binnenlandse luchtvloermarkt, worden onze producten uitgevoerd elke hoek van de wereld, zoals: de Verenigde Staten, Japan, Singapore, Italië, Zuidoost-Azië en het Midden-Oosten. Ondertussen, verstrekt Honghai ook op maat gemaakte producten of past voor vele internationale beroemde ondernemingen aan overzee, die hun productiebasis in China worden.

Contactgegevens
changzhou honghai access flooring Co., ltd.

Contactpersoon: Mr. Derek Chen

Tel.: 86-18961411000

Fax: 86-519-89883153

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)